Tania Mulder intimiteit-seksualiteit-mindfulness-coach

Even voorstellen. Mijn naam is Tania Mulder en als sekscoach help ik mannen, vrouwen en stellen bij het verrijken van hun seksleven.

“Ik kom oorspronkelijk uit Duitsland en ben vanwege de liefde naar Nederland verhuisd. Sinds 23 jaar heb ik een relatie met mijn man. Samen hebben wij een dochter van 19 jaar.”

Ik begon 15 jaar geleden met het geven van cursussen erotische massage. Sinds 10 jaar geef ik ook workshops en coaching sessies aan mannen, vrouwen en stellen. Daarnaast bied ik online cursussen aan en schrijf blogs voor online sites.

Als sexpert ben ik regelmatig te zien op tv. Misschien ken je me wel van programma’s als Spuiten en Slikken en Sex Academy met Goedele Liekens op RTL5? Of misschien heb je over mij gelezen in tijdschriften zoals Linda, Viva en Vriendin? Op de media-pagina van deze website vind je alle links en videofragmenten.

Linken naar: www.cursuserotischemassage.nl en www.goedeminnaar.nl.

Waarom ik dit werk doe?

Mijn werk is mijn passie. Ik vind het fijn als mensen bij mij de deur uitgaan met een compleet nieuwe visie op hun seksleven.

Ik heb allerlei trainingen en studies gevolgd op dit gebied, maar uiteindelijk heb ik het meest geleerd van mijn eigen seksualiteit. Net als veel mensen, zat ik vroeger ook veel in mijn hoofd tijdens het vrijen. Leren loslaten en opgaan in het huidige moment is een belangrijke stap op weg naar een beter liefdesleven.

In mijn relatie van inmiddels alweer 23 jaar, zijn mijn man en ik door alle ups en downs van het seksleven gegaan. Ik heb ervan geleerd hoe je langdurig een goede seksuele relatie kunt onderhouden. Het is mijn missie andere mensen te ondersteunen om dit ook in hun leven te ontdekken en toe te passen.

Waarom zou je bij mij komen voor een cursus mindful vrijen?

Mijn grote kracht is dat alles bij mij bespreekbaar is. Seks is voor veel mensen een gevoelig onderwerp. Tijdens mijn workshop gaan we daar in een prettige sfeer, open en eerlijk mee aan de slag.

Samen bespreken we jouw of jullie specifieke situatie. Ik vraag daarbij goed door, zodat we tot een passende oplossing komen. Ik geef adviezen en oefeningen die daarbij aansluiten.

Van cliënten hoor ik vaak dat ik goed ben in grenzen bewaken. Zo creëer ik een veilige omgeving, waarin je volledig jezelf kunt zijn. Je hoeft dus nooit bang te zijn dat je een gekke vraag stelt en je hoeft je al helemaal nergens voor te schamen!

Heb je nog vragen of wil je persoonlijk advies?

Wil je weten hoe ik jou of jullie verder kan helpen?
Of wil je persoonlijk advies van mij om je relatie weer passie en intimiteit te geven? Zoek je naar manieren om je seksleven te verbeteren?
Vul dan het contactformulier in of bel mij 06-14517288