Dit is het gastenboek van mijn websites:

www.goedeminnaar.nl   www.cursuserotischemassage.nl   www.mindful-vrijen.nl

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
109 berichten.
A&H
Wij zijn al 35 jaar getrouwd en ons sexleven zat in een sleur. Via deze site zijn we vandaag bij Tania geweest en als je denkt alles al te weten heb je het mis. Tania heeft eerst heel duidelijk uitgelegd waar het verschil in sexbeleving tussen man en vrouw in zit, en dat vervolgens in de praktijk laten merken. Wat een eyeopener..... Ik vind Tania een mooie, open, goedlachse coach die heel goed weet hoe je de sex nieuw leven in kan blazen. Op naar de volgende 35 jaar met elkaar, maar dan meer genietend van elkaar. Tania, een dikke zoen.
R&S
Ook wij hebben als stel de workshop gevolgd bij Tania. Het was inderdaad een relaxte sfeer zonder ongemakkelijke momenten. Je denkt dat je al veel weet over je eigen en over elkaars seksualiteit, maar in deze cursus leer je nog veel meer en boek je gelijk resultaat. Het is jammer dat er een taboe op heerst, het liefst zouden we dit aan al onze vrienden willen aanraden!
N&A
Vorige week hebben wij de workshop voor stellen bij Tania gevolgd. Wij zijn ruim 16 jaar bij elkaar en hebben vrij regelmatig lekkere sex, maar op zoek naar een beetje extra afwisseling kwamen wij langs deze website. Via http://www.vriendin.nl/voor-jou/relaties/6976/xandra-mijn-vriend-en-ik-boekten-een-privcursus-erotische-massage staat een heel goede beschrijving van haar werk. Wij kunnen dit verhaal volmondig bevestigen, een absolute aanrader! Wij zijn bij Tania in Hilversum langs gegaan. Aan het begin waren wij een beetje onwennig, maar Tania heeft geweldige tips en legt alles heel erg prettig uit (inderdaad geen moment ongemakkelijk gevoeld). Niet alleen een leuk middagje uit, maar ook een grote verrijking van ons sexleven! We hebben al een paar keer van je tips genoten en gaan absoluut nog vaak oefenen 😉 Tania, heel erg bedankt!
X
Ik wil je bedanken voor je tijd die je voor me genomen hebt. Behalve wat trucs heb ik een zelfvertrouwenboost gekregen en ik ben heel blij dat ik dit gedaan heb.
Anoniem
Een cursus bij Tania kunnen wij elk stel aanbevelen, zelfs als je seksleven top is en je er wat bij wilt leren of je horizon wil verbreden. Tania is een heel fijn mens die meteen weet wat ze moet adviseren en zeggen gezien haar ervaring. Je voelt je ontzettend op je gemak bij haar en loopt de deur uit met nieuwe technieken, ideeen en soms zelfs rode oortjes. Het is fijn om dingen in de praktijk te leren, beter dan boeken lezen of sessies bij een seksuologe. Aanrader! Echt doen!
KH
Op 16 september hebben we de stap gewaagd voor de workshop sexcoaching bij Tania. Omdat we nog niet eerder iets dergelijks hebben ondernomen zagen we er een beetje tegen op. De theorie zou nog wel gaan, maar durven we zo ver te gaan om ons ook "bloot te geven" in de praktijkles. Dat bleek echter allemaal heel natuurlijk te verlopen. Na een heel open gesprek waarin we al veel hebben geleerd over de verschillen in beleving tussen man en vrouw, was de overgang naar "praktijk" eigenlijk vanzelfsprekend en zonder gêne. Tania's professionele aanpak maakte dat we ons zeer op ons gemak voelden. We zijn allebei erg blij dat we dit hebben durven doen omdat we nu al ervaren dat het een grote verrijking is van ons sexleven. En daarmee dus ook heel positief voor onze relatie. Bijzonder leerzaam met vele eyeopeners. Tania, ontzettend bedankt! Je hebt ons enorm vooruit geholpen en we raden iedereen aan een workshop bij je te volgen.
Mats
Hoi Tania, Een aantal maanden geleden heb ik de workshop bij jou gedaan. Je kunt als man wel denken een goede minnaar te zijn, maar de vraag is of dit klopt. Meestal niet dus. Ik ben blij met hetgeen ik heb geleerd. Ook de dvd is zeer leerzaam en horizon-verruimend. Door het geen ik geleerd heb toe te passen wordt het resultaat steeds beter en dat is echt gaaf! Bedankt Tania!
L en Y
Ik was de lust in sex wat verloren maar om mijn mannetje tevreden te houden deed ik telkens braaf mee maar het begon mij tegen te staan. Ik heb het L. verteld en hij was er door geschrokken. Kwam het door mijn leeftijd, mijn medicaties of was het de sleur? Vanwege mijn ADHD zie en praat ik al veel met hulpverleners. Heeft het dan wel zin om weer te gaan praten maar dan nu met een sexuologe? We besloten het maar eens anders aan te pakken en dit te gaan doen bij Tania. Wel andere koek natuurlijk want er kwam naast theorie ook praktijk in voor. Maar wat een verademing was het en allemaal zo natuurlijk allemaal. Er was eigenlijk niets vreemds aan. Goed gesprek gehad en massage gedeelte vloog eigenlijk te snel voorbij . Veel geleerd maar belangrijker nog , het is echt een aanrader om te doen en je steekt er zeker nog wat van op :). Tania nogmaals bedankt voor de prettige ervaring die wij met jou hebben gehad.
Cootje
Ik heb een workshop gevolgd en het was heel verhelderend, elke man/vrouw/stel zou dit moeten doen. Tania is een vrouw die weet waar ze over praat en ik voelde me heel erg op me gemak. Je hebt veel dingen verteld waar ik wat mee kan maar het belangrijkste was dat je elkaar veel beter gaat begrijpen en de kloof kleiner wordt en dit veel relaties gaat redden..100%!! Bedankt Tania,het was elke cent waard.
TM
Wij (stel) hebben donderdag de cursus erotische massage gedaan. In een heel ontspannen en prettige sfeer hebben we veel geleerd en 's avonds gelijk uitgeprobeerd. De cursus was fantastisch, we zijn blij dat we het gedaan hebben. Tania, bedankt!
Mo
Ik ben zo blij dat ik een afspraak heb gemaakt! We hebben een heel open gesprek gehad over o.a. gedachtes die je kunnen blokkeren om lekker te vrijen, nieuw inzichten gekregen over het lichaam van mijn partner, en leuke speels tips en tricks om toe te passen. Dit geeft absoluut weer een heel nieuwe beleving van sex tussen mij en mijn partner. Bedankt Tania!
gerard franken
Tania, je was super! We dachten dat we na zoveel jaar bij elkaar alles wel alles te hebben gehad. Niet dus, we hebben veel geleerd en genoten. Een aanrader voor iedereen. Het is niet plat maar juist heel respectvol. Dank je Tania, we hebben genoten van je benadering.
Francis
Blij met de films op de site. Heeft mij veel meer zelfvertrouwen gegeven. Dankje wel Tanja, ook voor je hartelijke woorden tijdens ons telefoon gesprek.
Johnf839
I was very pleased to discover this website. I wanted to thank you for your time for this fantastic read!!
N
Tania weet een heel fijne, relaxte, gezellige en proffesioneler sfeer te maken waarin je gewoon alles kan vragen zonder dat iets raar gevonden wordt. Heel waardevol. Het is een workshop die ik iedereen gun!