Dit is het gastenboek van mijn websites:

www.goedeminnaar.nl   www.cursuserotischemassage.nl   www.mindful-vrijen.nl

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
109 berichten.
Dineke
Wij hebben de workshop erotische massage gedaan. Wij hebben ondanks onze ervaringen nog veel nieuwe dingen opgedaan. Zeker ik als vrouw was alleen al geholpen bij het leren loslaten van al mijn gedachten tijdens het vrijen. FANTASTISCH! Eigenlijk een must voor ieder koppel of je nu ervaren of onervaren bent!
Rianne
Afgelopen weekend hebben we een vrijgezellen workshop gehad van Tania. Het was echt superleuk en er was een hele relaxte sfeer. We hebben heel veel gelachen met z'n allen en de meiden waren superblij met wat we geleerd hebben. Ik vermoed dat er een aantal mannen heel erg gelukkig gaan worden komende tijd! 😉 Dankjewel Tania!
Lisa
Voor een vrijgezelle vroegen we Tania een workshop te geven. Het was 1 groot succes ; een hele ontspannen leuke sfeer, en erg leerzaam 🙂
Anja
Voor mijn verjaardag een cursus erotische massage voor stellen gehad. Geweldige uitleg en ruim de tijd om de verschillen tussen man en vrouw voelbaar te maken. Tania maakt dat je je erg op je gemak voelt. Ze liet ons op een fijne manier de ruimte om de greepjes op elkaar te oefenen. En inderdaad: het komt uit de tenen wanneer je het later thuis uitprobeert.
Anja
Lieve Tania, Een paar weken geleden heb ik op een zeer bijzondere wijze kennis mogen maken met jou en heel veel van je geleerd. Je hebt de bijzondere eigenschap om iemand op z'n gemak te stellen wat ruimte creeert om vrijuit te praten over sex. Wat ik heb mogen leren van jouw cursus erotische massage heeft mijn sexleven nog meer kwaliteit gegeven. Ik had niet verwacht dat het zó veel zou kunnen brengen! eigenlijk gun ik andere mensen hetzelfde toe als ik en mijn partner hebben mogen ervaren, dus wie dit leest: niet twijfelen, doen! Dank je wel Tania! A.
Monique
We hebben vandaag genoten! Nu weten we hoe we elkaar goed kunnen verwennen met de erotische massage, we kennen de fijne kneepjes! Dank je wel Tania!
Theo
Hallo Tania Na lang twijfelen hebben we het toch gedaan en ja zowel voor mij als voor mij lieve vriendin kan ik het iedereen aanraden. Want als mijn vriendin geniet en zich kan overgeven en weet wat fijn en lekker is dan pas weet je wat je heb gemist zowel als vrouw maar ook zeker als man om je vrouw zo ziet genieten. En ja we komen nog eens terug. Gr Theo en Natasja
Sandra
Lieve Tania, Onlangs samen met vriendin bij je geweest. Vond het een hele fijne ervaring, eerst rustig praten wij wennen aan jou en jij achtergrond van ons en wensen van ons horen dat doe je goed. Praktijk ook zeer goed bevallen, je hebt ons zaken laten ervaren waar we na 50 jaar nog niet achter waren gekomen en waarschijnlijk ook nooit waren gekomen. We kunnen het ieder aanraden!!!
J&S
Lieve Tania, Paar weken geleden kwamen we bij jou voor een cursus erotische massage, wat vonden wij het spannend om uit onze comfortzone te komen maar eigenlijk ging dit zo snel en gemakkelijk, voelde ons meteen op ons gemak en hebben veel lol gehad en veel geleerd. Ons seks leven was al goed en hebben een enorme connectie maar door je openheid en ontspannen sfeer kunnen we ons nog meer overgeven aan het spel van de liefde en de verleiding! Ik Raad het echt iedereen aan, zonde dat het nog zo privé blijkt te zijn om hierover openlijk te praten. Blij en enorm dankbaar voor deze ervaring! Super bedankt! liefs, J&S
Britt
Hoi Tania, dankjewel voor de workshop erotisch masseren tijdens m'n vrijgezellenfeest! Je doet het ontzettend goed en enthousiast! We vonden het heel leerzaam en leuk om uitleg te krijgen over de body2body massage en van de 13 meiden kende vrijwel niemand ook maar een van de tien penismassage greepjes. Onze vriendjes zijn ook erg blij met je. Groetjes!
Crisje
Een fijne massage olie besteld. Erg blij mee. Daarnaast erotische massages voor man en vrouw, een genot om te leren en oefenen. Dank hiervoor!!
Mirjam
Beste Tania, dank voor de bijzondere workshop, je hebt mij (nog meer) zelfvertrouwen gegeven om mijn man "te verwennen" met een speciale massage. Je communiceert helder en duidelijk, vraagt goed door en gaf ook diverse tips over mijn vrouwelijke seksualiteit. Dezelfde avond jouw les in de praktijk gebracht en dit was een groot succes, smaakte naar nog veel meer :-).Nogmaals dank.
Maureen
Een gezin met 2 jonge kinderen en ons sexleven uitgeblust en we wisten niet hoe we verder moesten. Beetje sceptisch met wat we moesten verwachten viel ons mond al open bij haar openingspraatje haha. ze vertelde dat we moesten voelen ipv moesten denken oftewel genieten. Na de sessie hebben we oefeningen en opdrachten meegekregen om hiermee aan de slag te gaan. Wat hebben we veel geleerd wat we nooit hadden kunnen bedenken of vermoeden vanuit onszelf, bedankt hiervoor Tania
Dave
Beter laat dan nooit dus hierbij onze ervaring met Tanja. 12 december 2015 hebben wij kennis mogen maken met Tanja. We voelden ons bij binnenkomst al meteen op ons gemak. Wij waren al bekend met diverse erotische massages, maar Tanja heeft onze horizon toch zeker kunnen verbreden. Nieuwe plekjes en nieuwe technieken heeft ze ons kunnen bijbrengen, waar we tot op heden nog veel plezier van hebben. De professionele doch ontspannen en ongedwongen houding van Tanja, zorgt voor een prettige, gezellige en leerzame cursus.
W
Gisteren (21/1/17) workshop gehad bij Tania. 1 Woord: geweldig. Je kan merken dat ze exact weet waar ze over praat. Vragen welke er toe doen zodat je de juiste uitleg krijgt gebaseerd op jouw situatie. Leuke plezierige uitleg met een goede opbouw. Een aanrader voor elke man!