Dit is het gastenboek van mijn websites:

www.goedeminnaar.nl   www.cursuserotischemassage.nl   www.mindful-vrijen.nl

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
109 berichten.
Mark
Hi Tania. Bedankt voor de 1 op 1 sessie. Ik heb veel geleerd en ga die lessen met vertrouwen toepassen. Je hebt een hele prettige manier van werken door mensen op hun gemak te stellen en de nodige humor in je lessen te verwerken. Ik heb er van genoten. Voor iedereen die zijn sexleven serieus neemt en aan zichzelf wil werken een absolute aanrader.
Isabelle
Lieve Tania, elkaar aanvoelen, uit het hoofd, weg van gedachten en mindfull vrijen, verwachting meer dan overtroffen, echt een openbaring en verrijking voor ons liefdesleven. Heel dankbaar voor je zorgvuldige begeleiding!
Ferry&Sylvana
In een rustige setting heeft Tania ons heel goed en helder uitgelegd hoe wij ons seksleven nog beter kunnen maken dan het al is. 'S avonds al de nodige trucs en de visualisatie uitgeprobeerd met groot succes 😉 Wij raden iedereen Tania's workshops aan! We komen zeker nog een keer langs!
Marc & Tanya
Tania leert naast geavanceerde tips & tricks vooral om niet met je gedachten of visualisaties bezig te zijn, maar vooral met je gevoel. Zij geeft ook concrete aanwijzingen hoe dat te doen. Super! Een aanrader, ook voor stellen die vinden dat hun seksleven al goed is (zoals wij (-;)
Peter
Onlangs de coaching 4 gevolgd bij Tania. Door eerst een gesprek met ons te voeren heeft ze ons op ons gemak gesteld, waarna ze ons tips en trucks geleerd heeft waarmee we ons relatie nog spannender kunnen maken. Dank je wel Tania
Mick
Hoi Tania Bedankt voor de duidelijke instructies die je me gaf tijdens onzw 1 op 1 cursus. Ik ga er zeker mijn voordeel mee doen.
A en M
Gisteren een Coaching 4: Verbetering seksleven (extra) gevolgd bij Tania. Vol spanning zijn we er naar toe gegaan. Maar bij aankomst gelijk gerust gesteld. Na 19 jaar een relatie te hebben veel nieuwe dingen geleerd. Met recht een ervaring rijker. En nu vooral oefenen.
Mel
Een zeer prettige ervaring. Het genieten van seks en hierin losgaan is bij mij nooit een probleem geweest. Echter ben ik op slot geraakt en door middel van een vertrouwd, ontspannen gesprek kreeg ik weer het vertrouwen wat ik miste. Kortom; ook als je al van seks houdt en daarin los kon gaan, is het zeker een aanrader om naar Tania te gaan. Bij mij ging het meer om de gedachten en aannames die ik vooraf maak aan het seks hebben. Tania heeft me ervan bewust gemaakt dat het een kwestie van doen en vooral voelen van.. is. Eigenlijk een les voor meer dan alleen seks. Heeft me weer een duw in de goede richting gegeven! Top
B&P
Als stel dat al meer dan 30 jaar bij elkaar is, waren we op zoek naar manieren om onze intimiteit nieuw leven in te blazen. We kwamen terecht bij de workshop erotische massage van Tania. In een ontspannen sfeer en met humor, is Tania samen met ons op zoek gegaan naar wat het beste bij ons past. Na een prettig gesprek hebben we elkaar gemasseerd, waarbij Tania duidelijke en concrete instructies gaf; niet plat, maar ook zeker niet zweverig. Onze eyeopener was wel dat strelen en teasen bij een vrouw wezenlijk anders is dan bij een man. We hebben nieuwe handelingen en kneepjes geleerd om elkaar te verwennen. Al met al een leerzame workshop gegeven door een heel fijn persoon.
Denise
Twee weken geleden hebben mijn vriend en ik de coaching 1 cursus bij Tania gevolgd. We hebben een leuk en spannend seksleven en wilden dit uitbreiden door ons nog meer in elkaars lichaam te verdiepen. Zo kwamen we bij Tania terecht. Het was erg prettig en de sfeer was goed! Tikje ongemakkelijk in het begin,maar Tania heeft ons direct op ons gemak gesteld met haar open en relaxte houding en het was vrij snel een ontspannen middag. Het is een absolute aanrader voor koppels en een verrijking voor je seksleven! Nu kunnen we nóg meer van elkaar genieten:)
B&P
Als stel dat al meer dan 30 jaar bij elkaar is, waren we op zoek naar manieren om onze intimiteit nieuw leven in te blazen. We kwamen terecht bij de workshop erotische massage van Tania. In een ontspannen sfeer en met humor, is Tania samen met ons op zoek gegaan naar wat het beste bij ons past. Na een prettig gesprek hebben we elkaar gemasseerd, waarbij Tania duidelijke en concrete instructies gaf; niet plat, maar ook zeker niet zweverig. Onze eyeopener was wel dat strelen en teasen bij een vrouw wezenlijk anders is dan bij een man. We hebben nieuwe handelingen en kneepjes geleerd om elkaar te verwennen. Al met al een leerzame workshop gegeven door een heel fijn persoon.
Nina
Voor een vriendinnenweekend een workshop van Tania geboekt. Het was geweldig! Jammer dat er nog steeds zo’n taboe heerst op sex, want ik denk dat iedereen heel veel baat bij deze cursus kan hebben. Tania is een spontane enthousiaste vrouw die zeer vakbekwaam is. Ze stelt je direct op je gemak en geeft hele duidelijke tips en instructies. Zij heeft in laten zien dat sex dood normaal is en vooral heel erg leuk en lekker. Ik raad echt iedereen deze workshop van haar aan!
H & A
We zijn eind september bij Tania geweest. Was een superleuke middag waarbij Tania ons perfect op ons gemak wist te stellen en we er achter kwamen dat je partner je zelfs als je elkaar al 30 jaar kent nog voor (aangename!) verrassingen kan stellen. Absoluut aan te raden!
Joel
Als verrassing heb ik een afspraak geregeld bij Tania voor mij en mijn vriendin. We hebben een cursus erotisch masseren gevolgd. Laat ik bij het begin beginnen. Dat we bij Tania voor de deur stonden had ze al een vermoeden wat we gingen doen maar pas toen we binnen waren werd het helemaal duidelijk. Helaas kreeg ik niet de gewenste verwachte reactie, in tegendeel zelfs. We zijn toen even bij de deur blijven praten. Na enkele minuten gingen we gelukkig toch door naar binnen. Eenmaal in de cursus ruimte gekomen werd de sfeer steeds beter en uit eindelijk na een minuut of 10 echt heel ontspannen en leuk. We hebben vollop genoten van de cursus en vooral ook veel geleerd. Achteraf waren we allebei blij dat we de cursus hebben gevolgd. Tania hardstikke bedankt vooral voor je geduld bij binnenkomst en voor alle goeie tips.
Richard
We hebben de workshop bij koppels gevolgd bij Tania omdat ons seksleven sinds de geboorte van ons zoontje is ingeslapen. Allebei moe, zin op momenten dat het niet uitkomt en als we dan seks hadden dan kwamen we niet verder dan de "standaard huwelijksseks". Dit wilden wij veranderen. De workshop bij Tania was lekker ontspannen, ze gaf ons het gevoel dat we overal over konden praten. We kregen tips om zin te maken en kunnen inmiddels zeggen dat ze stukje bij beetje helpen om elkaar weer op de juiste momenten te vinden. Daarnaast hadden we ook het praktijkgedeelte bij Tania geboekt. In het begin is het best even gek om met een derde persoon erbij les te krijgen in bepaalde technieken, maar al snel verdween de gene en konden we ons concentreren op de lesstof. Ook hier voor beide echte eye-openers gekregen over hoe seks nog meer kan en ook echt plezieriger is dan de "standaard" seks. Na afloop hebben de filmpjes geholpen om het geleerde verder in de praktijk te brengen. Wij kunnen Tania van harte aanbevelen voor elk koppel die meer uit hun seksleven wil halen dan de "standaard huwelijksseks". Tania, dank je wel!